UPOZORENJE! Stranica koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, znači da se slažete. Saznajte više

Razumijem
Kolačići su malene datoteke koje se pospremaju na računalo dok surfamo internetom, obično se to događa kada prvi puta posjetimo neku web stranicu. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći puta kada posjetite istu stranicu mogu ih automatski primjeniti. Web stranica “zna” da ste već bili ovdje i u nekim slučajevima prilagođava ono što vidite na ekranu. Na primjer, mogu se koristiti kako bi zapamtili sadržaj Vaše košarice u webshopu. Mogu se koristiti za spremanje lozinki ili formi koje ste ispunili (na primjer kada upisujete svoje ime ili adresu na web stranicama). Neki kolačići su složeniji, mogu zapamtiti koliko vremena provodite na svakoj stranici nekog portala ili na koje linkove sve klikate. Generalno gledajući svrha kolačića je dobronamjerna, nisu štetni i ne mogu nositi viruse te omogućuju da korisnik ima bolje iskustvo prilikom surfanja.

Jedinice lokalne samouprave


INFORMACIJSKI SUSTAV ZA JEDINICE LOKALNE SAMOUPRAVE

Koristi se u više od 40 gradova, općina, proračunskih korisnika. Obuhvaćeno je vođenje cjelokupnog poslovanja jedinica lokalne samouprave. Programski sustav se sastoji se od međusobno povezanih aplikacija u jedinstvenu poslovnu cjelinu. Koristi se suvremena informatička tehnologija: baza podataka ORACLE u MS WINDOWS okruženju.

jls


ILS sustav sadrži sljedeće module informacijskog sustava:


Sustav se koristi u više od 40 gradova i općina.

Našim korisnicima pružamo usluge informatičke podrške i održavanja, obuhvaćeno je pravo na nova aplikativna rješenja - uslijed zakonskih i drugih promjena, telefonsku podršku, potrebne intervencije na programima i podacima. Na raspolaganju je podrška i za sve druge informatičke potrebe. Naš tim za podršku održava aplikativni i sistemski softver, SW za uredsku automatizaciju, isporučuje, instalira i servisira opremu. Radeći preko 20 godina s djelatnicima u lokalnoj samoupravi sakupili smo dragocjena znanja i iskustva o toj problematici. 

.
Pwd by Infoprojekt d.o.o.