UPOZORENJE! Stranica koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, znači da se slažete. Saznajte više

Razumijem
Kolačići su malene datoteke koje se pospremaju na računalo dok surfamo internetom, obično se to događa kada prvi puta posjetimo neku web stranicu. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći puta kada posjetite istu stranicu mogu ih automatski primjeniti. Web stranica “zna” da ste već bili ovdje i u nekim slučajevima prilagođava ono što vidite na ekranu. Na primjer, mogu se koristiti kako bi zapamtili sadržaj Vaše košarice u webshopu. Mogu se koristiti za spremanje lozinki ili formi koje ste ispunili (na primjer kada upisujete svoje ime ili adresu na web stranicama). Neki kolačići su složeniji, mogu zapamtiti koliko vremena provodite na svakoj stranici nekog portala ili na koje linkove sve klikate. Generalno gledajući svrha kolačića je dobronamjerna, nisu štetni i ne mogu nositi viruse te omogućuju da korisnik ima bolje iskustvo prilikom surfanja.

Čestitke našim dragim korisnicima

 

Općina Kostrena, korisnik informacijskih usluga Infoprojekta d.o.o., jedna je od osam općina u Hrvatskoj koja je u razdoblju istraživanja objavila sve tražene proračunske dokumente radi čega joj je dodijeljeno priznanje Instituta za javne financije.

Institut za javne financije predstavio je rezultate sveobuhvatnog istraživanja koje se provodilo u razdoblju od studenog 2015. do ožujka 2016. godine o transparentnosti proračuna svih 576 hrvatskih lokalnih jedinica (županija, gradova i općina).

Za dostupnost proračunskih dokumenata mogu se pohvaliti općine Kostrena, Lovran te Općina Konavle, također dugogodišnji korisnici Infoprojekta.

Među gradovima koji su u razdoblju istraživanja objavili sve tražene proračunske dokumente nalaze se čak 3 naša korisnika: Grad Cres, Grad Koprivnica i Grad Opatija.

Ovim putem čestitamo svim našim korisnicima na odličnom poslovanju i dodijeljenim priznanjima te im želimo puno uspjeha u daljnjem poslovanju.

 

cav

 


 

Prijava ostvarenja financijskog plana proračunskog korisnika

 

Pritiskom na poveznicu otvoriti će Vam se obrazac za unos ostvarenja financijskog plana na pozicije konsolidiranog nadležnog proračuna:

 Prijava ostvarenja financijskog plana

 

Upute za prijavu i unos ostvarenja preuzmite ovdje:

UPUTE

 

 

 

 

FINANCIJSKI IZVJEŠTAJI PRORAČUNA, PRORAČUNSKIH I IZVANPRORAČUNSKIH KORISNIKA

 

Danas 6.4.2016. objavljena je najnovija verzija objedinjenih Excel obrazaca, v. 4.2.1..

Infoprojekt konstantno prati verzionirane obrasce te će novi biti implementirani u program.U poslijepodnevnim satima 5.4.2016. na stranicama FINE objavljena je nova verzija objedinjene Excel datoteke proračunskih obrazaca za 2016. godinu (v. 4.2.0.).

 

Datoteka će tijekom sutrašnjeg dana biti prilagođena te isporučivana na lokacije.


Samu objavu možete provjeriti na stranicama FINE.

 
 


 

Usvojeni novi rokovi migracije na SEPA pravila u kunama

 

Nacionalni odbor za platni promet 24. veljače 2016. donio je odluku o prolongiranju rokova za izvršavanje kreditnih transfera i izravnog terećanja u kunama po SEPA pravilima.

Zbog potrebe za dodatnim testiranjima, ranije definirani nacionalni rokovi migracije se prolongiraju. Svi poslovni subjekti trebaju se prilagoditi za uvođenje i prihvat novih formata platnih transakcija:

  • od 6. lipnja 2016. (prethodni rok je bio 1. travnja 2016.) uvodi se novi format zbrojnog naloga za prijenos: umjesto postojeće tekstualne datoteke zbrojnog naloga za elektronička plaćanja sve će banke zaprimati kreditne transfere (platne naloge) u novom XML formatu (poruka pain 001.001.03.)

 

  • od 1. veljače 2017. (prethodni rok je bio 1. listopada 2016.) izravno terećenje odvija se prema novim pravilima: umjesto postojećeg izravnog terećenja, kojeg danas u pravilu potrošač ugovara sa bankom, potrošač suglasnost za izravno terećenje svojeg računa daje primatelju plaćanja.

 

Detaljnije o SEPA formatu pročitajte na stranicama http://www.sepa.hr/

 

 


 

.
Pwd by Infoprojekt d.o.o.