UPOZORENJE! Stranica koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, znači da se slažete. Saznajte više

Razumijem
Kolačići su malene datoteke koje se pospremaju na računalo dok surfamo internetom, obično se to događa kada prvi puta posjetimo neku web stranicu. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći puta kada posjetite istu stranicu mogu ih automatski primjeniti. Web stranica “zna” da ste već bili ovdje i u nekim slučajevima prilagođava ono što vidite na ekranu. Na primjer, mogu se koristiti kako bi zapamtili sadržaj Vaše košarice u webshopu. Mogu se koristiti za spremanje lozinki ili formi koje ste ispunili (na primjer kada upisujete svoje ime ili adresu na web stranicama). Neki kolačići su složeniji, mogu zapamtiti koliko vremena provodite na svakoj stranici nekog portala ili na koje linkove sve klikate. Generalno gledajući svrha kolačića je dobronamjerna, nisu štetni i ne mogu nositi viruse te omogućuju da korisnik ima bolje iskustvo prilikom surfanja.

Web program za prikupljanje podataka o nekretninama

 

  • upis i ažuriranje podataka u registru
  • uvid u podatke o nekretnini (prema odluci JLS)
  • pojedinačni procijenjeni izračun iznosa poreza na nekretnine (prema odluci JLS)

           

Podatke o nekretninama i obvezniku moguće je predati putem interneta. Prednosti za jedinice lokalne samouprave predstavlja prikupljanje podataka u digitalnom obliku pa nema potreba za prijepisom tako prikupljenih podataka.

Svaki podatak zaprimljen putem Web programa za prikupljanje podataka o nekretninama, prije prihvaćanja u informacijski sustav JLS, odobrava djelatnik JLS. U ovisnosti o odluci JLS, poreznom obvezniku se može omogućiti uvid u postojeće podatke o nekretnini i simulacija izračuna poreza na nekretninu.

 

 Web program za prikupljanje podataka o nekretninama

.
Pwd by Infoprojekt d.o.o.