UPOZORENJE! Stranica koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, znači da se slažete. Saznajte više

Razumijem
Kolačići su malene datoteke koje se pospremaju na računalo dok surfamo internetom, obično se to događa kada prvi puta posjetimo neku web stranicu. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći puta kada posjetite istu stranicu mogu ih automatski primjeniti. Web stranica “zna” da ste već bili ovdje i u nekim slučajevima prilagođava ono što vidite na ekranu. Na primjer, mogu se koristiti kako bi zapamtili sadržaj Vaše košarice u webshopu. Mogu se koristiti za spremanje lozinki ili formi koje ste ispunili (na primjer kada upisujete svoje ime ili adresu na web stranicama). Neki kolačići su složeniji, mogu zapamtiti koliko vremena provodite na svakoj stranici nekog portala ili na koje linkove sve klikate. Generalno gledajući svrha kolačića je dobronamjerna, nisu štetni i ne mogu nositi viruse te omogućuju da korisnik ima bolje iskustvo prilikom surfanja.

Računovodstveni informacijski sustav


RAČUNOVODSTVENI INFORMACIJSKI SUSTAV I PRORAČUN

Sastoji se od:

- glavne knjige
- izvjesća za Min.FIN. u excelu
- proračuna s rebalansima
- plan i izvrsenje
- likvidatura, knjiga URA, tisak HUB-ova, internet plaćanje
- osnovna sredstva
- obračun kamata
- plaće i kadrovska evidencija, isplate naknade vijećnicima, članovima poglavarstva
- socijalnog programa
- blagajna
- evidencija i praćenje ugovora
 

Sustav omogućava knjizenje i praćenje svih potrebnih evidencija za suvremeno knjigovodstvo.

Aplikacija pruza korisniku niz mogućnosti, počevsi od unosa:
¤ kontni plan - sa svim analitičkim i sintetičkim kontima, kao i njihovim nazivima.
¤ datum knjizenja - navodi se razdoblje za koje je dozvoljeno knjizenje.
¤ org. jedinice - sa nazivom i sifrom organizacijske jedinice za koju se vodi knjigovodstvo, odnosno na koju se primjenjuje programski
paket
¤ vrste dokumenata - sa sifrom i nazivom svakog dokumenta koji se pojavljuje u poslovanju poduzeća, odnosno organizacijske jedinice.

racunov1racunov1a

Unos podataka na temeljnice proilazi iz autmatskih prijenosa iz knjige ulaznih računa, internih faktura, samostalnog unosa ,knjizi se izvod s uplatama dobavljača,uplata internih faktura,temeljnice plaća i svih drugih potrebnih evidencija.

racunov2

 

Informacijski sustav LIKVIDATURA

Sustav omogućava evidenciju ulaznih računa s analitkom,unos podataka o dobavljačima,naziv tvrtke,vise bankovnih računa,adresa,kontakt osobe. Unose se podaci o ulaznim računima o dobavljaču vjerovniku,originalni broj računa,razni datumi(datum,valuta,datum isporuke,datum unosa,datum ovjere(potvrda o ispravnosti i podobnosti za plaćanje).

racunov3

 

PRORAČUN: PLAN I OSTVARENJE

Prati se planiranje i ostvarenje proračunskih prihoda i rashoda po pozicijama, s potrebnom rasčlambom po računskom planu. Prate se proračunski rashodi po razdjelima i glavama, programima i korisnicima.

Izgled izbornika:

racunov4


Usporedba proračuna - posebni dio
:

racunov5

.
Pwd by Infoprojekt d.o.o.