UPOZORENJE! Stranica koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, znači da se slažete. Saznajte više

Razumijem
Kolačići su malene datoteke koje se pospremaju na računalo dok surfamo internetom, obično se to događa kada prvi puta posjetimo neku web stranicu. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći puta kada posjetite istu stranicu mogu ih automatski primjeniti. Web stranica “zna” da ste već bili ovdje i u nekim slučajevima prilagođava ono što vidite na ekranu. Na primjer, mogu se koristiti kako bi zapamtili sadržaj Vaše košarice u webshopu. Mogu se koristiti za spremanje lozinki ili formi koje ste ispunili (na primjer kada upisujete svoje ime ili adresu na web stranicama). Neki kolačići su složeniji, mogu zapamtiti koliko vremena provodite na svakoj stranici nekog portala ili na koje linkove sve klikate. Generalno gledajući svrha kolačića je dobronamjerna, nisu štetni i ne mogu nositi viruse te omogućuju da korisnik ima bolje iskustvo prilikom surfanja.

Djelatnost

branch-office-big

Infoprojekt d.o.o. je prisutan u informatizaciji poslovanja korisnika od 1991.
Bavimo se uvođenjem cjelovitih sustava, od zamisli do realizacije, od konzultacija, izrade planova i projekata, programiranja, nabavke opreme i izrade računalskih mreza, uvođenja u rad opreme, programa, u obuci ljudi i daljnje pune informatičke podrske u poslovanju koju izvodi naš iskusni tim za podršku putem interneta i teamviewer-a.

Glavno područje rada: izvedba, uvođenje, održavanje i podrška informacijskih sustava:
  • poslovanje poduzeća, poslovanje jedinica lokalne samouprave, autokuće, prijevoz putnika u gradskom i prigradskom prometu.

Dodatna područja:

  • izvedba informatičkih projekata i rješenja za racionalizaciju i optimiziranje pojedinih dijelova poslovanja i za kontrolu kritičnih poslovnih procesa
  • integracije sustava i servis opreme
  • multimedijalne i WEB prezentacije

Primjenjena informatička tehnologija:

  • ORACLE Member Partner : baza podataka i programski alati ORACLE
  • Microsoft Certified Partner: operacijski sustavi WINDOWS, alati OFFICE
  • čvrsta veza između ovih tehnologija
image329
 

Sustav upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2015
 
TUV NORD logo m
 

Od 2005. godine u naše poslovanje je uveden sustav upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001. Certificirali smo se za područje izrade programa, podrške, savjetovanja, obuke, pomoći korisnicima u primjeni naših programa te servisa računalne opreme od strane međunarnodnog certifikacijskog tijela za sustave upravljanja kvalitetom TÜV NORD CERT. Od tada vršimo redovnu recertifikaciju, a 2018. godine uskladili smo sustav prema promijenjenoj normi ISO 9001:2015. Certifikacija provedena u skladu s TÜV NORD CERT postupcima za auditiranje i certificiranje te je predmet redovnih nadzornih audita, a navedeni certifikat mozete vidjeti ako kliknete ovdje .

  
Naziv:  INFOPROJEKT d.o.o. za projektiranje i razvoj informacijskih sustava 
Adresa: Rijeka, Zvonimirova 20A
Registracija: Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci 1991. godine
MBS: 040004002
OIB: 47097666873
Poslovna banka: BKS d.d., Rijeka, IBAN: HR0324880011100107842
Temeljni kapital: 19.000,00 kn, uplaćen u cijelosti
Osnivač društva: Miodrag Prizmić
Članovi uprave:
Sandra Grabar Blažević, direktorica, zastupa društvo samostalno
i pojedinačno
Teodor Prizmić, zastupa društvo samostalno i pojedinačno
Lidija Kovačić, zastupa društvo samostalno i pojedinačno
Miodrag Prizmić, prokurist, zastupa društvo samostalno i pojedinačno

.
Pwd by Infoprojekt d.o.o.