UPOZORENJE! Stranica koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, znači da se slažete. Saznajte više

Razumijem
Kolačići su malene datoteke koje se pospremaju na računalo dok surfamo internetom, obično se to događa kada prvi puta posjetimo neku web stranicu. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći puta kada posjetite istu stranicu mogu ih automatski primjeniti. Web stranica “zna” da ste već bili ovdje i u nekim slučajevima prilagođava ono što vidite na ekranu. Na primjer, mogu se koristiti kako bi zapamtili sadržaj Vaše košarice u webshopu. Mogu se koristiti za spremanje lozinki ili formi koje ste ispunili (na primjer kada upisujete svoje ime ili adresu na web stranicama). Neki kolačići su složeniji, mogu zapamtiti koliko vremena provodite na svakoj stranici nekog portala ili na koje linkove sve klikate. Generalno gledajući svrha kolačića je dobronamjerna, nisu štetni i ne mogu nositi viruse te omogućuju da korisnik ima bolje iskustvo prilikom surfanja.

Javna nabava

 

Javna nabava je aplikacija namijenjena obveznicima primjene Zakona o javnoj nabavi. Osnovni cilj ove aplikacije je evidencija plana i postupaka nabave te izrada raznih korisnih izvjesća. Predmeti nabave u planu nabave unose se po pozicijama iz proračuna a klasificiraju se prema vrsti (rad, roba, usluga) i prema CPV-u, odnosno jedinstvenom rječniku javne nabave. Plan nabave omogućuje i unos procijenjene i planirane vrijednosti za određeni predmet u planu nabave.

jana1

Aplikacija također omogućuje evidentiranje postupaka nabave kao i predmeta u određenom postupku. Postupci nabave klasificiraju se prema vrijednosti, odnosno definirani su kao bagatelna nabava, nabava ili nabava male vrijednosti.

jana2

Aplikacija omogućuje i evidentiranje pristiglih ponuda kao i ugovora i narudzbenica koji se na temelju njih sklapaju. Javna nabava omogućuje i izradu raznih korisnih izvjestaja kao sto su: ispis plana nabave, ispis plana po kategorijama, stanje na pozicijama, ispis plana po pozicijama, ispis postupaka, ispis narudzbenice koji omogućuju detaljan i točan uvid u trenutno stanje. Program je povezan s aplikacijom financijskog knjigovodstva iz koje se preuzimaju podaci o organizacijskim jedinicama  i poslovnim partnerima. Veza sa proračunom omogućuje prijenos podataka iz proračuna u aplikaciju javne nabave. U području ugovora ostvarena je veza sa likvidaturom.

Izmjene u sustavu javne nabave (kliknite ovdje).

.
Pwd by Infoprojekt d.o.o.