UPOZORENJE! Stranica koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, znači da se slažete. Saznajte više

Razumijem
Kolačići su malene datoteke koje se pospremaju na računalo dok surfamo internetom, obično se to događa kada prvi puta posjetimo neku web stranicu. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći puta kada posjetite istu stranicu mogu ih automatski primjeniti. Web stranica “zna” da ste već bili ovdje i u nekim slučajevima prilagođava ono što vidite na ekranu. Na primjer, mogu se koristiti kako bi zapamtili sadržaj Vaše košarice u webshopu. Mogu se koristiti za spremanje lozinki ili formi koje ste ispunili (na primjer kada upisujete svoje ime ili adresu na web stranicama). Neki kolačići su složeniji, mogu zapamtiti koliko vremena provodite na svakoj stranici nekog portala ili na koje linkove sve klikate. Generalno gledajući svrha kolačića je dobronamjerna, nisu štetni i ne mogu nositi viruse te omogućuju da korisnik ima bolje iskustvo prilikom surfanja.

ERP JLS

IZVORNO HRVATSKO

Picture1

Naziv projekta: Informacijski sustav jedinica lokalne samouprave ERP JLS – izvorno hrvatsko

 

Jedinice lokalne samouprave u periodu od 1995. godine pa do danas koriste programski sustav ERP-JLS izrađen od strane Infoprojekta. Čitavo vrijeme od nabavke do danas temeljem sklopljenih Ugovora o održavanju i podršci, Infoprojekt je programe redovno održavao, usklađivao s zakonskim propisima i odlukama JLS te ih funkcionalno unapređivao, dograđivao i proširivao. Infoprojekt je vlasnik autorskih i imovinskih prava na taj programski sustav pa temeljem Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima zadržava isključivo pravo na popravak programa, promjene i druge zahvate na tim programima.

 

Kratki opis Informacijskog sustav za Jedinice lokalne samouprave - ERP JLS:
Informacijski sustavom je obuhvaćeno je vođenje cjelokupnog poslovanja jedinica lokalne samouprave. Programski sustav se sastoji se od međusobno povezanih aplikacija u jedinstvenu poslovnu cjelinu.

ERP JLS sadrži:
• proračunsko računovodstvo,
• obračun plaća i kadrovska evidencija,
• evidencija i obračun prihoda i naknada JLS,
• registar nekretnina,
• digitalizirano uredsko poslovanje
• pisarnica,
• javna nabava,
• analize i upiti na podatke iz baze.

Koristi se suvremena informatička tehnologija: baza podataka ORACLE u MS Windows mreži računala.

 

Kratki opis djelovanja i povijesti tvrtke:
“INFOPROJEKT" je osnovan 1991. otkad se i bavi razvojem i projektiranjem informacijskih sustava. Danas ima 19 stalno zaposlenih, na projektima dodatno angažira i više vanjskih suradnika - projektanata, programera, konzultanata.
Osnovna djelatnost poduzeća je projektiranje i izvedba informacijskih sustava. Svi su se dosadašnji projekti razvili prema narudžbama korisnika i nalaze se u upotrebi kao informatička podrška poslovanju.
“INFOPROJEKT” izvodi cjelovita informatička rješenja za jedinice lokalne samouprave ali i za poduzeća. Tu su uključene sve faze informatizacije: idejno rješenje, analiza i projektiranje, izvedba, nabavka i instalacija opreme, školovanje, podrška, održavanje i servis. Korisnicima je na raspolaganju naš tim za podršku za stalnu telefonsku pomoć, intervencije udaljenim spajanje (TeamViewer) ili na lokaciji korisnika. Također pružaju se i usluge savjetovanja u poslovanju kako za jedinice lokalne samouprave tako I za i trgovačka društva- poduzeća.
Ističemo naše partnerstvo s najvećim svjetskim informatičkim kućama: Microsoft i ORACLE. Koristi se ORACLE baza podataka i alati, te popularne platforme MS Windows, s korištenjem VS.NET i MS Office alata, Interneta, e-maila i ostalih suvremenih mogućnosti.

 

Ukupna vrijednost projekta: 16.000 HRK
Iznos koji sufinancira EU: 16.000 HRK (100% prihvatljivih troškova projekta)

Kontakt osoba za više informacija:
Sandra Grabar Blažević, direktorica
tel. +385 (51) 659 002,
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.infoprojekt.hr

www.strukturnifondovi.hr

 

.
Pwd by Infoprojekt d.o.o.